ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ 2021-2022

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ. : Ζηρογιαννόπουλος Γεώργιος
ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ : Παπανικολάου Γεώργιος
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Νταλιακούρας Τίμος
ΤΑΜΙΑΣ : Μίχου Μαρία
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Λεκάκη Βασιλική
Μέλος : Κατσιμάρης Γεώργιος
Μέλος : Παπαδοπούλου Τασία



Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΔΕΜΕΝΙΚΩΝ ΑΧΑΙΑΣ

Ο σύλλογος γονέων του 2ου Λυκείου Περιστερίου, εκφράζει την συγκίνησή του, και την υπερηφάνειά του για την ενέργεια των παιδιών (που θα διαβάσετε πιο κάτω), και στέλνει τις πιο θερμές ευχές στον μαθητή του Γυμνασίου για να ξεπεράσει σύντομα το πρόβλημά του.
Δηλώνει δε υπερήφανος, που υπάρχουν τέτοια παιδιά στην Ελλάδα της κρίσης.
Σ υ γ χ α ρ η τ η ρ ι α  π α ι δ ι ά και σε εσάς, αλλά και στους γονείς σας. Με τέτοια νέα γενιά, η Ελλάδα δεν έχει να φοβηθεί τίποτα!

''Μαθήματα ανθρωπιάς και στήριξης του πλησίον, δίνουν τις τελευταίες ώρες οι μαθητές της Γ' Λυκείου των Δεμενίκων στην Πάτρα, οι οποίοι προχώρησαν σε μια κίνηση η  οποία θα συζητηθεί, αλλά και θα μείνει χαραγμένη για καιρό, στις μνήμες των μελών, του συνόλου της εκπαιδευτικής κοινότητας της περιοχής. Οι μαθητές του Λυκείου, πριν λίγες ημέρες πληροφορήθηκαν μέσω mail που εστάλη σε όλα τα σχολεία της περιοχής από την διεύθυνση του 11ου Γυμνασίου της Πάτρας, για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει μαθητής του συγκεκριμένου σχολείου, σύμφωνα με την εφημερίδα ''Κόσμος''. Πρόκειται για ένα μαθτή που πάσχει από ινωμίωμα εγκεφάλου, και χρειάζεται οικονομική ενίσχυση για την ιατρική αντιμετώπιση του  προβλήματος.
Αμέσως μόλις οι μαθητές της Γ' Λυκείου των Δεμενίκων πληροφορήθηκαν για το πρόβλημα υγείας το οποίο αντιμετωπίζει ο μαθητής του 110υ Γυμνασίου έλαβαν την απόφαση, όλα τα χρήματα που είχαν συγκεντρώσει για την πραγματοποίηση της  πενταήμερης εκδρομής τους, να τα διαθέσουν για τις ανάγκες της νοσηλείας, και  την πραγματοποίηση της εγχείρησης. Αντιπροσωπεία των μαθητών του  Λυκείου Δεμενίκων, επισκέφθηκε τον μαθητή στο νοσοκομείο και του παρέδωσε τα χρήματα.
Το μάθημα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης που έδωσαν οι μαθητές της Γ’ τάξης του Λυκείου , εκτός από το πανελλήνιο, συγκίνησε σύμφωνα με πληροφορίες, και έναν Πατρινό επιχειρηματία.
Όπως μεταδίδει το thebest.gr, ο ιδιοκτήτης της αλυσίδας καταστημάτων «Coffee Island», μόλις πληροφορήθηκε για την πράξη των μαθητών, επικοινώνησε με τον αντιδήμαρχο Παιδείας στην Πάτρα, κ. Ανδρέα Φίλια και του έκανε γνωστό ότι επιθυμεί να καλύψει ο ίδιος το ποσό των 900 ευρώ που έχουν μαζέψει οι μαθητές, προκειμένου να τους επιστραφούν τα χρήματα και να πάνε εκδρομή ή να τα διαθέσουν όπως επιθυμούν''

Βασική πηγή : Newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου