ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ 2017-2019

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ. : Χάντζιου Μαρία
ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ : Ζηρογιαννόπουλος Γεώργιος
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Τρούκη Παναγιώτα
ΤΑΜΙΑΣ : Τσουκαλά Σταυρούλα
ΕΙΔ. ΓΡΑΜ/ΤΕΑΣ :Γρηγοριάδου Δωροθέα
Μέλος :Τσερεμέγκλης Ευάγγελος
Μέλος : Μανωλίδης Απόστολος
Παρασκευή, 7 Ιουνίου 2013

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ!! ΣΤΗΝ ΑΜΑΛΙΑΔΑ, ΜΑΘΗΤΕΣ ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΠΕΙΔΗ ΠΕΙΝΟΥΣΑΝ!!!

Οι γραπτές εξετάσεις ξεσκέπασαν το δράμα των μαθητών - Συγκλονισμένοι τόσο οι καθηγητές όσο και οι φίλοι τους, στο γυμνάσιο της Αμαλιάδας...

Τα παιδιά της οικογένειας που φοιτούν και στο 1ο Γυμνάσιο Αμαλιάδας δεν πήγαν να γράψουν διαγώνισμα τις προηγούμενες ημέρες, αφού οι δυσκολίες διαβίωσης δεν άφηναν πολλά περιθώρια…
Η υποδιευθύντρια του σχολείου ενημέρωσε την Ανθρώπινη Αλληλεγγύη και χθες (06-06-2013), μόλις μετά από δύο ημέρες, κλιμάκιο της οργάνωσης, με επικεφαλής τον πρόεδρο του Δ.Σ. Γιώργο Λαγκαδινό βρέθηκε στο Περιστέρι του δήμου Ήλιδας και επισκέφθηκε την πολύτεκνη οικογένεια της κ. Ανδριάνας, προσφέροντας ηθική και υλική συμπαράσταση.
Μάλιστα, ανάλογα περιστατικά, όπου μαθητές δεν προσήλθαν στα διαγωνίσματα του σχολείου τους ήταν αρκετά και η Ανθρώπινη Αλληλεγγύη μέσω του δασκάλου του χωριού, ειδοποίησε όλες τις οικογένειες που αντιμετωπίζουν προβλήματα, να προσέλθουν στα γραφεία της οργάνωσης στην Αμαλιάδα για να λάβουν τρόφιμα και ρούχα για τα παιδιά, όπως κι έγινε.
Σύμφωνα με το ilialive.gr, η οικογένεια της κ. Ανδριάνας από το Περιστέρι, που έχει 6 ανήλικα παιδιά δεν κατάφερε να ανταποκριθεί στο κάλεσμα και έτσι χθες το πρωί το κλιμάκιο της Ανθρώπινης Αλληλεγγύης επισκέφτηκε το σπίτι της για να της εκφράσει την αμέριστη συμπαράστασή της. Ο σύζυγός της είναι άνεργος, το επίδομα πολυτέκνων έχει διακοπεί και όπως χαρακτηριστικά αναρωτήθηκε «πώς αλήθεια να περάσουν τα παιδιά αυτές τις δύσκολές εποχές της οικονομικής κρίσης;…».
Η Ανθρώπινη Αλληλεγγύη έδωσε ρούχα, παπούτσια για όλη την οικογένεια, παιχνίδια για τα παιδιά, πολλά τρόφιμα από αυτά που προσφέρουν οι πολίτες έξω από τα Σούπερ Μάρκετ. Τα παιδιά που δεν είχαν καταφέρει να προσέλθουν στο διαγώνισμα, θα συνεχίσουν κανονικά και οι καθηγητές τους τα περιμένουν με πολύ αγάπη και στοργή να συνεχίσουν τις σπουδές τους.

ΠΗΓΉ: NEWSIT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου