ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ 2021-2022

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ. : Ζηρογιαννόπουλος Γεώργιος
ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ : Παπανικολάου Γεώργιος
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Νταλιακούρας Τίμος
ΤΑΜΙΑΣ : Μίχου Μαρία
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Λεκάκη Βασιλική
Μέλος : Κατσιμάρης Γεώργιος
Μέλος : Παπαδοπούλου Τασία



Τρίτη 6 Μαΐου 2014

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΩΣΗΣ ΓΟΝΕΩΝ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ, ΚΑΙ ΑΠΟΝΟΜΗ ΕΠΑΙΝΩΝ ΣΕ ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ ΜΑΘΗΤΕΣ

Την Κυριακή, στις 11.00 το πρωί και στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Περιστερίου, έγινε -όπως ήταν προγραμματισμένο- για πρώτη  φορά από την Ένωση συλλόγων γονέων Περιστερίου, η εκδήλωση απονομής επαίνων σε μαθητές και μαθήτριες των σχολείων της πόλης μας, οι οποίοι διακρίθηκαν σεδιάφορους τομείς κατά την προηγούμενη σχολική χρονιά.
Η εκδήλωση λόγω των προσπαθειών τόσο του προέδρου όσο και των υπόλοιπων μελών του Δ.Σ. της Ένωσης, είχε πρωτόγνωρη επιτυχία και η συμμετοχή του κόσμου εντυπωσιακή. Την παρουσίαση και τον συντονισμό της εκδήλωσης την είχε αναλάβει ο πρόεδρος του συλλόγου γονέων του 2ου Λυκείου Περιστερίου και ΕΙΔ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ της Ένωσης Γονέων Περιστερίου κος Τάσος Ανδριανόπουλος, συνεπικουρούμενος από τον ταμία της Ένωσης κο Σωτήρη Τρυγώνη. 
Σύντομους χαιρετισμούς, έκαναν ο Πρόεδρος του ΔΣ της Ένωσης γονέων κος Σωτήρης Λαβδαίος, Ο Δήμαρχος Περιστερίου κος Παχατουρίδης  και ο εκπρόσωπος της Α.Σ.Γ.Μ.Ε. κος Γιώργος Κουτσιμπογιώργος. Από το 2ο Λύκειο Περιστερίου, βραβεύτηκαν:  ο Γιώργος Ραβάνης o οποίος κατέκτησε την 4η θέση στο Πανευρωπαικό πρωτάθλημα Τεχνικής κολύμβησης στα 100 μέτρα befins, που έγινε το 2013 στο Σετσίν της  Πολωνίας και η Ουρανία Καπαρελιώτη, η οποία συγκέντρωσε πολύ υψηλή βαθμολογία 19,13 και εισήχθη στην σχολή επικοινωνίας και μέσων μαζικής ενημέρωσης του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του 2ου Λυκείου Περιστερίου, συγχαίρει όλους τους μαθητές μας για τις προσπάθειές τους κάτω από πολύ δύσκολες-κυρίως οικονομικά- συνθήκες, και ιδιαίτερα συγχαίρει τους μαθητές που βραβεύτηκαν, για τις άριστες επιδόσεις τους. Επίσης συγχαίρει τους μουσικούς, την χορωδία, την όμάδα καράτε και γενικά όλους όσους συνετέεσαν στην επιτυχία της διοργάνωσης αυτής 
 
άποψη της αίθουσας εκδηλώσεων του δημαρχείου

                                         Η παρουσία του 2ου Λυκείου Περιστερίου, ήταν έντονη και στα μέλη της
                                           ορχήστρας, 4 από τα 5 μέλη της (Δημήτρης Ανδριανόπουλος -drums, Ηλίας
                                           Αναστασίου -πλήκτρα-, Γιώργος Ευθυμίου -μπάσο, και Βασ. Παρασκευόπουλος
                                            ηλ/κή κιθάρα, ήταν (η είναι) μαθητές του 2ου Λυκείου και του 2ου Γυμνασίου
                                            Περιστερίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου