ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ 2021-2022

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ. : Ζηρογιαννόπουλος Γεώργιος
ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ : Παπανικολάου Γεώργιος
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Νταλιακούρας Τίμος
ΤΑΜΙΑΣ : Μίχου Μαρία
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Λεκάκη Βασιλική
Μέλος : Κατσιμάρης Γεώργιος
Μέλος : Παπαδοπούλου Τασία



Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΣΤΟ 2ο ΛΥΚΕΙΟ

Σας ενημερώνουμε ότι την Παρασκευή  10/10/2014, ο αντιδήμαρχος Παιδείας κος Αναστάσιος Θεοδωράκος, ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση του Προέδρου του Δ.Σ. του συλλόγου γονέων κου Τάσου Ανδριανόπουλου, επισκέφθηκε το σχολείο μας. Στην σύσκεψη  που πραγματοποιήθηκε, συμμετείχαν, εκτός του αντιδημάρχου και του προέδρου του συλλόγου γονέων, ο λυκειάρχης και ο γυμνασιάρχης.
Στην συνέχεια και για την άμεση αντιμετώπιση των θεμάτων που προέκυψαν, ήρθε την ίδια στιγμή στο κτηριακό συγκρότημα και ο Αντιδήμαρχος , υπεύθυνος (μεταξύ των άλλων) για τα ηλεκτρολογικά ) κος Κώστας Ποθητός. Δρομολογήθηκαν οι ενέργειες που θα γίνουν από τον Δήμο, ώστε μέσα στην επόμενη εβδομάδα να έχουν λυθεί τα πιο απλά προβλήματα (αντικατάσταση κατεστραμμένων φωτιστικών εξωτερικά, κατασκευή μεταλλικής ράμπας, έλεγχος ισχύος ρεύματος κλπ) ενώ θα έχουν προγραμματιστεί και τα πιο περίπλοκα (επισκευή μόνωσης κλπ)
Ο Σύλλογος γονέων , ευχαριστεί θερμά τον Δήμο Περιστερίου και ιδιαίτερα τον Αντιδήμαρχο Παιδείας κο Θεοδωράκο για την ανταπόκριση. 

Με εκτίμηση
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.
Τάσος Ανδριανόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου