ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ 2021-2022

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ. : Ζηρογιαννόπουλος Γεώργιος
ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ : Παπανικολάου Γεώργιος
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Νταλιακούρας Τίμος
ΤΑΜΙΑΣ : Μίχου Μαρία
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Λεκάκη Βασιλική
Μέλος : Κατσιμάρης Γεώργιος
Μέλος : Παπαδοπούλου Τασία



Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ 2ου ΛΥΚΕΙΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΠΡΩΤΟΠΟΡΕΙ, ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ

Σας ενημερώνουμε, ότι μετά από απόφαση του Δ.Σ. του συλλόγου γονέων του Λυκείου μας, ξεκινάμε την προβολή κινηματογραφικών ταινιών, στον χώρο πολλαπλών εκδηλώσεων. Στην αρχή, οι προβολές θα γίνονται κάθε δεύτερο Σάββατο και θα ξεκινούν στις 20.00. Εφόσον υπάρξει ενδιαφέρον και συμμετοχή από τους μαθητές, μπορεί να γίνει και κάθε Σάββατο. Η πρωτοβουλία μας αυτή, έχει σαν στόχο μέσα από ταινίες αυστηρά επιλεγμένες από ομάδα του Δ.Σ., να προβάλλει  θέματα και προβληματισμούς, που αφορούν την μαθητική - κυρίως- ζωή των παιδιών μας. Οι προβολές θα γίνονται μόνο για τους μαθητές του Λυκείου μας και θα είναι φυσικά Δ Ω Ρ Ε Α Ν.
Για την καλύτερη ποιότητα της προβολής, θα χρησιμοποιηθούν επαγγελματικά ηχητικά συστήματα. Κατά την διάρκεια της προβολής, το κυλικείο θα παραμένει ανοιχτό.
Είμαστε σίγουροι ότι  όλα τα παιδιά, θα αγκαλιάσουν την προσπάθειά μας αυτή, και περιμένουμε φυσικά να συμμετέχουν και να προτείνουν και ταινίες της επιλογή τους.
Η πρώτη προβολή θα γίνει το Σάββατο 14/03/2015 . Η ταινία που θα προβληθεί, έχει τίτλο ''ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΛΟΥΤΣΙΑ'' (Despues de Lucia). Είναι μια βραβευμένη ταινία με άριστες κριτικές και αφορά το bulling η αλλιώς , την ''βία στα σχολεία'' (και με την ευκαιρία της παγκόσμιας ημέρας κατά της βίας στα σχολεία που ήταν στις 6 Μαρτίου).

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΜΑΣ

                                                                  ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

        ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΤΕΑΣ
Τάσος Ανδριανόπουλος                                                                 Μαρία Γαλάζιου - Σιάτου



Η Αφίσα της νέας μας πρωτοβουλίας
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου