ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ 2021-2022

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ. : Ζηρογιαννόπουλος Γεώργιος
ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ : Παπανικολάου Γεώργιος
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Νταλιακούρας Τίμος
ΤΑΜΙΑΣ : Μίχου Μαρία
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Λεκάκη Βασιλική
Μέλος : Κατσιμάρης Γεώργιος
Μέλος : Παπαδοπούλου Τασία



Κυριακή 10 Μαΐου 2015

Έγινε η παράδοση των τροφίμων στην ΚΙΒΩΤΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ και στο ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ του Δήμου Περιστερίου

Την Τετάρτη  06/05/2015, έγινε η παράδοση των συγκεντρωθέντων  τροφίμων, ρουχισμού και διαφόρων προιόντων, που είχαν συγκεντρωθεί από την Μεγάλη Συναυλία της 29/4/2015 που έγινε στο ΘΕΑΤΡΟ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ. Για αυτό τον σκοπό, αντιπροσωπεία μαθητών και μελών του Δ.Σ. του Συλλόγου γονέων του 2ου Λυκείου  Περιστερίου, επισκέφθηκαν την ΚΙΒΩΤΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, και το ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ του Δήμου Περιστερίου.
Εκ μέρους της ΚΙΒΩΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, μας υποδέχθηκε ο υπεύθυνος της ΚΙΒΩΤΟΥ κος Μακρής, και έγινε από συνεργάτη της ΚΙΒΩΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ  μια ξενάγηση στους χώρους της , καθώς επίσης και μια μικρή σχετική ιστορική αναδρομή.
Εκ μέρους του ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ μας υποδέχθηκαν  οι υπεύθυνοι του παντοπωλείου με επικεφαλείς τον Αντιδήμαρχο κο Τάσο Θεοδωράκο και την  Αντιδήμαρχο κα Πολυξένη Κορόγιαννη, οι οποίοι σε μια σύντομη ομιλία τους μίλησαν στα παιδιά για την αξία της αλληλεγγύης και πόσοι άνθρωποι στην εποχή μας έχουν ανάγκη από αυτή.
Εμείς, σαν Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων του Δευτέρου Λυκείου Περιστερίου, δεν έχουμε παρά να εκφράσουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους βοήθησαν να πραγματοποιηθεί αυτή η τόσο επιτυχημένη εκδήλωση, και να δηλώσουμε για  μια φορά ακόμη  πως είμαστε πολύ περήφανοι που εκπροσωπούμε γονείς με τόσο υπέροχα παιδιά όπως είναι τα παιδιά του ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ!!!!
Σας ευχαριστούμε όλους
ΤΟ  Δ.Σ.

Η υπεύθυνη της ΚΙΒΩΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, εξηγεί στην αντιπροσωπεία μαθητών του Λυκείου μας, τους σκοπούς και τους στόχους της


Από αριστερά προς τα δεξιά: Κώστας Παπακυρίλλου (πρώην αντιπρόεδρος του συλλόγου, κος Μακρής (εκπρόσωπος της ΚΙΒΩΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ), Τάσος Ανδριανόπουλος (Πρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου Συλλόγου γονέων 2ου Λυκείου Περιστερίου),  Κωνσταντίνα Αναγνωστοπούλου (μαθήτρια), Κωνσταντίνα Δερλού (Μέλος Δ.Σ. του συλλόγου), Νέδα Αντωνοπούλου (μαθήτρια), Βασίλης Γιαννούλας (μαθητής Αθηνά Γαλιατσάτου (μαθήτρια)


Ό πρόεδρος Δ.Σ τυ συλλόγου μας Τάσος Ανδριανόπουλος, ο Αντιπρόεδρος Βασ. Ζαβογιάννης, η Γραμματέας Μαίρη Σιάτου  Γαλάζιου, το μέλος του Δ.Σ. Κωνσταντίνα Δερλού, ο πρώην αντιπρόεδρος Κώστας Παπκυρίλλου, και αντιπροσωπεία μαθητών και μαθητριών του Λυκείου μας, παραδίνουν στον αντιδήμαρχο κο Τάσο Θεοδωράκο και στην αντιδήμαρχο κα Πολυξένη  Κορόγιαννη, τα είδη που συγκεντρώθηκα από την συναυλία το ΘΕΑΤΡΟ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

Χορηγοί είναι όλοι αυτοί οι απλοί άνθρωποι που προσέφεραν  ότι μπορούσαν. Επιτρέψτε μας να αναφέρουμε μερικούς από αυτούς η και εταιρείες που προσέφεραν -'ισως-  ''κάτι'' παραπάνω
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου