ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ 2021-2022

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ. : Ζηρογιαννόπουλος Γεώργιος
ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ : Παπανικολάου Γεώργιος
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Νταλιακούρας Τίμος
ΤΑΜΙΑΣ : Μίχου Μαρία
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Λεκάκη Βασιλική
Μέλος : Κατσιμάρης Γεώργιος
Μέλος : Παπαδοπούλου Τασία



Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ 2ου ΛΥΚΕΙΟΥ ΚΑΙ 2ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΜΕ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ κο ΑΝΑΣΤ. ΘΕΟΔΩΡΑΚΟ

Σήμερα 2/10/2015 Οι σύλλογοι γονέων του 2ου Λυκείου Περιστερίου, μαζί με τον Σύλλογο γονέων 2ου Γυμνασίου Περιστερίου, είχαν συνάντηση με τον Αντιδήμαρχο Παιδείας κο Θεοδωράκο, σχετικά με τα κοινά -κτηριακά κυρίως- προβλήματα που αφορούν το σχολείο μας.
Εκτός όμως από αυτά, συζητήθηκε και το αίτημα του συλλόγου γονέων του 2ου Λυκείου, σχετικά με την Δωρεάν διάθεση των ξενόγλωσσων βιβλίων στους μαθητές του Λυκείου και όχι η αγορά τους  από τους γονείς, στο πλαίσιο της Δωρεάν Παιδείας. (Προς άρση παρεξηγήσεων, ενημερώνουμε ότι ο Σύλλογος  ακολούθησε την ιεραρχία στην κατάθεση του αιτήματος αυτού. Έτσι απευθύνθηκε πριν από όλους στην Σχολική επιτροπή του Δήμου και κοινοποίησε το έγγραφο στην Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Γ' Αθήνας και εμμέσως στο Υπουργείο Παιδείας,  καθώς και την διεύθυνση του Λυκείου όπως επίσης και την Ένωση συλλόγων γονέων Περιστερίου).
 Η ουσία της απάντησης σε αυτό το ζήτημα από την πλευρά του Δήμου ήταν ότι δεν μπορεί να διαθέσει ο Δήμος κανένα ποσό από τον προυπολογισμό του για αυτό τον σκοπό, αλλά είναι θετικός στο να διεκδικήσουμε από κοινού με τον Δήμο , τα χρήματα αυτά από το Υπουργείο Παιδείας.
Κατά την συνάντηση αυτή, αναπτύχθηκαν από τους γονείς και τα υπόλοιπα  θέματα που είχαν αποσταλεί και γραπτώς πριν λίγες ημέρες στον Δήμο. Ο κος Αντιδήμαρχος έδειξε έντονο ενδιαφέρον για τα προβλήματα που του αναφέρθησαν και για κάποια από αυτά μάλιστα ''δρομολογήθηκε'' εκείνη την στιγμή η επίλυσή τους. Για τα υπόλοιπα, έχουμε την διαβεβαίωση του κου Θεοδωράκου, ότι θα έχουν επιλυθεί σε λίγες ημέρες.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμο για την άμεση ανταπόκριση στα αιτήματα για τα κτηριακά, και περιμένουμε να τον δούμε στο πλάι μας κατά την ΔΙΚΑΙΗ διεκδίκησή μας σχετικά με τα Δωρεάν Ξενόγλωσσα βιβλία.
Θα  σας κρατάμε ενήμερους για τις εξελίξεις

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ 2ου ΛΥΚΕΙΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου