ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ 2021-2022

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ. : Ζηρογιαννόπουλος Γεώργιος
ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ : Παπανικολάου Γεώργιος
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Νταλιακούρας Τίμος
ΤΑΜΙΑΣ : Μίχου Μαρία
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Λεκάκη Βασιλική
Μέλος : Κατσιμάρης Γεώργιος
Μέλος : Παπαδοπούλου Τασία



Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2015

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΕΡΓΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ

Ο Σύλλογος γονέων 2ου Λυκείου Περιστερίου, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσει, ότι και μετά από συνεχή  αιτήματά μας προς τον Δήμο Περιστερίου, τόσο από τον σύλλογό μας από κοινού με τον Σύλλογο Γονέων 2ου Γυμνασίου Περιστερίου, αλλά και της διεύθυνσης του Λυκείου, και κατόπιν αρκετών συναντήσεων με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο, τελείωσε στο σχολείο μας (εκτός των άλλων) η επισκευή της μόνωσης της ταράτσας που μας απασχολούσε την τελευταία περίοδο.
Ένα έργο πολύ σημαντικό, μιας και δημιουργούσε πολλά προβλήματα, τόσο υγρασίας στην τοιχοποιία, όσο και προβλήματα ασφάλειας, μιας και τα νερά έφταναν μέχρι και τους ηλεκτρικούς πίνακες πολλές φορές, με άμεσο κίνδυνο της ασφάλειας των μαθητών και του προσωπικού.
Εκτός αυτού, έχουν δρομολογηθεί και άλλα μικρότερα (αλλά πολύ σημαντικά) η μεγαλύτερα έργα και παρεμβάσεις, ώστε το σχολείο μας, να είναι  πάντα στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. (Βάψιμο εξωτερικών χώρων, κατασκευή ράμπας, επισκευή αλουμινίων ,κ.λ.π.) Η προσπάθειά μας θα είναι συνεχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου