ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ 2021-2022

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ. : Ζηρογιαννόπουλος Γεώργιος
ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ : Παπανικολάου Γεώργιος
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Νταλιακούρας Τίμος
ΤΑΜΙΑΣ : Μίχου Μαρία
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Λεκάκη Βασιλική
Μέλος : Κατσιμάρης Γεώργιος
Μέλος : Παπαδοπούλου Τασία



Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΤΟ 2ο ΛΥΚΕΙΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

Από χθές Δευτέρα 16/9/2013, και με την έναρξη της απεργίας των καθηγητών, οι μαθητές του Λυκείου μας, μετά από ψηφοφορία, αποφάσισαν να ξεκινήσουν πρώτοι τον χορό των καταλήψεων.
Σήμερα Τρίτη, στις 08.30 το πρωί, έγινε στον προαύλιο χώρο του σχολείου , νέα συγκέντρωση των μαθητών στην οποία τοποθετήθηκε μεταξύ άλλων και ο σύλλογος γονέων του 2ου Λυκείου με τον πρόεδρο ,καθώς και το μέλος του ΔΣ κο Απ. Κολοβό. Στον σύντομο χαιρετισμό του προς τους μαθητές ο πρόεδρος του Δ.Σ. του συλλόγου κος Αναστ. Ανδριανόπουλος, εκφράζοντας την θέση του ΔΣ, είπε στους μαθητές, ότι  την όποια απόφαση πάρουν από την ψηφοφορία που θα ακολουθούσε, να την πάρουν με γνώμονα το δικό τους συμφέρον, χωρίς συναισθηματισμούς και παρορμητισμούς. Να υπολογίσουν τις συνέπειες που έχει μια δυναμική κίνηση αντίδρασης σαν και αυτή της κατάληψης (τόσο σε επίπεδο μαθημάτων, όσο και σε νομικό επίπεδο ) και τους πιθανούς κινδύνους που αυτή συνεπάγεται. Είπε επίσης στους μαθητές, ότι ανεξάρτητα από το τι είναι το ατομικό πιστεύω  του κάθε μέλους του συλλόγου, η απόφασητου Δ.Σ. που έχει παρθεί είναι ότι θα γίνει σεβαστό, όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας των μαθητών είτε συμφωνεί ο Σύλλογος, είτε διαφωνεί.
Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας ήταν με πολύ μεγάλη πλειοψηφία υπέρ της κατάληψης μέχρι την Πέμπτη 19/9/2013. Την ίδια ημέρα θα ακολουθήσει νέα ψηφοφορία, για  το μέλλον των κινητοποιήσεων των μαθητών.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου