ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ 2021-2022

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ. : Ζηρογιαννόπουλος Γεώργιος
ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ : Παπανικολάου Γεώργιος
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Νταλιακούρας Τίμος
ΤΑΜΙΑΣ : Μίχου Μαρία
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Λεκάκη Βασιλική
Μέλος : Κατσιμάρης Γεώργιος
Μέλος : Παπαδοπούλου Τασία



Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

Το σχολείο μας γίνεται όλο και καλύτερο!!!

Θα θέλαμε να γνωρίζετε, ότι μετά από προσπάθειες μηνών, των μελών του Δ.Σ. του Συλλόγου μας (με έγραφφα και συναντήσεις στον ΟΣΚ), σήμερα, επισκέφθηκε το σχολείο μας τεχνικό κλιμάκιο του ΟΣΚ, και έλεγξε την κατεστραμμένη μόνωση στην ταράτσα, παρουσία του ΔΣ των συλλόγων Γυμνασίου και Λυκείου. Είμαστε σίγουροι, ότι το αποτέλεσμα των προσπάθειών μας θα είναι θετικό και σε λίγες εβδομάδες θα έχουμε μια νέα μόνωση.
Επίσης σας ενημερώνουμε, ότι το άλλο αποτέλεσμα  των προσπαθειών αυτών, είναι το γεγονός της αισθητικής αναμόρφωσης του κτιρίου του σχολείου μας.
Συνεργείο ελαιοχρωματιστών, χρησιμοποιώντας χρώματα και υλικά που αγόρασε το σχολείο μας, έχουν μετατρέψει τόσο τον χώρο των αιθουσών, όσο και τους εξωτερικούς χώρους , σε ένα άνετο, υγειινό (λόγω απομάκρυσνης της υγρασίας)  και ευχάριστο χώρο. Αν υπολογίσει κανείς και το γεγονός ότι όλες οι έδρες, τα θρανία και τα καθίσματα είναι καινούργια, τότε το τελικό αποτέλεσμα γίνεται πραγματικά  υπέροχο
Η προσπάθεια συνεχίζεται μέχρι να τελειώσουν τα βαψίματα σε όλους τους εξωτερικούς χώρους. Έπειτα κάποιοι τοίχοι , θα φιλοτεχνηθούν με ζωγραφιές επιλεγμένες από τους μαθητές.

Τέλος, ο σύλλογός μας, κατέγραψε τα προβλήματα του σχολείου μας, τόσο σε εκπαιδευτικό επίπεδο (κενά καθηγητών κλπ), όσο και σε κτιριακό και τα απέστειλλε στην Ένωση γονέων Περιστερίου- όπως ζητήθηκε από όλα τα σχολεία να κάνουν, ώστε να ομαδοποιηθούν τα προβλήματα αυτά , και να διεκδικήσουμε  μαζί (και με την συμβολή της) με την Ένωση πλέον, τις λύσεις

Σας διαβεβαιώνουμε, ότι η προσπάθεια των μελών του Δ.Σ. του συλλόγου μας, δεν θα σταματήσει , ούτε καν θα χαλαρώσει, ώστε να δώσουμε στα παιδιά μας το καλύτερο δυνατό σχολείο.
Συνεχίζεται η βαφή στα κάγκελα γύρω από το σχολείο

Άποψη τάξης -εσωτερικά- του Λυκείου μας


Εικόνες σαν και αυτή δεν υπάρχουν πια στο σχολείο μας
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου