ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ 2021-2022

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ. : Ζηρογιαννόπουλος Γεώργιος
ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ : Παπανικολάου Γεώργιος
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Νταλιακούρας Τίμος
ΤΑΜΙΑΣ : Μίχου Μαρία
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Λεκάκη Βασιλική
Μέλος : Κατσιμάρης Γεώργιος
Μέλος : Παπαδοπούλου Τασία



Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015

Το 2ο Λύκειο Περιστερίου, στα πρώτα Δημόσια Σχολεία Π Α Ν Ε Λ Λ Α Δ Ι Κ Α

 Ο Σύλλογος Γονέων και κηδεμόνων, σας ενημερώνει με υπερηφάνεια, ότι το σχολείο μας, το 2ο ΛΥΚΕΙΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ, είναι από τα πρώτα Δ Η Μ Ο Σ Ι Α σχολεία Πανελλαδικά, που είχαν απόλυτη  επιτυχία, σχετικά με την εισαγωγή των μαθητών μας, στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση. Επιπρόσθετα υψηλός, επίσης είναι και  ο αριθμός των αριστούχων μαθητών ενώ υπήρξαν και μαθητές που έσπασαν το φράγμα  των 19.000 μορίων παρά την ιδιαίτερη δυσκολία των θεμάτων της φετινής χρονιάς.  

Συγκεκριμένα, από τους 84 μαθητές που συμμετείχαν στις εξετάσεις 56 πέτυχαν την είσοδό τουςστα Α.Ε.Ι. (66,5%)και 28 στα Τ.Ε.Ι. (33,5%). Επιπλέον, το σχολείο μας σημείωσε υψηλό ποσοστό επιτυχίας στις υψηλόβαθμες σχολές όπως: ΕΚΠΑ(16) εκ των οποίων Ιατρική(2), Νομική(2), Ε.Μ.Π. (2), ΠΑ.ΠΕΙ (8), ΟΠΑ (2), Ιατρική Αλεξανδρούπολης (1) κ.λ.π. Το γεγονός αυτό αποδεικνύει την κοπιαστική και  ουσιαστική προσπάθεια μαθητών, γονέων και εκπαιδευτικών, καθώς και τη σημαντική συμβολή του δημόσιου σχολείου στην  επίτευξη αυτών των σκληρών στόχων και επιδόσεων.

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ του  2ου ΛΥΚΕΙΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ, συγχαίρει όλους όσους εργάστηκαν για την επιτυχία αυτή, τους καθηγητές, τους γονείς αλλά κυρίως τα παιδιά μας, που έκαναν το όνειρό τους πραγματικότητα μέσα από σκληρή δουλειά και έφτασαν το σχολείο μας, στα υψηλότερα δημόσια σχολεία πανελλαδικά, αποδεικνύοντας έτσι , πως το κλειδί για την επιτυχία είναι η σκληρή και συντονισμένη δουλειά, δικαιώνοντας επίσης και το Δημόσιο σχολείο

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!

 
Σημ: Δείτε τον κατάλογο επιτυχόντων εδώ. http://2lyk-perist.att.sch.gr/images/documents/panelinies/epit-2015.xls 
 

 

1 σχόλιο: