ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ 2021-2022

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ. : Ζηρογιαννόπουλος Γεώργιος
ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ : Παπανικολάου Γεώργιος
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Νταλιακούρας Τίμος
ΤΑΜΙΑΣ : Μίχου Μαρία
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Λεκάκη Βασιλική
Μέλος : Κατσιμάρης Γεώργιος
Μέλος : Παπαδοπούλου Τασία



Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015

ΟΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΙΑΣΜΟ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ

Σε συνέχεια   προηγούμενης ανάρτησής μας, σχετικά με τις ενέργειες του Συλλόγου μας και την παρέμβασή του στους φορείς του Δήμου Περιστερίου, ώστε να είναι όλα έτοιμα, κυρίως από ''κτηριακής'' πλευράς, για τον αγιασμό της 11/9/2015, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε, ότι όλα δείχνουν ότι θα είμαστε έτοιμοι , όπως το υπολογίσαμε. Και σήμερα συνεργεία του Δήμου, βρίσκονται στο σχολείο μας και εργάζονται για τον σκοπό αυτό, και τα αποτελέσματα είναι ορατά, όπως θα δείτε και στις ακόλουθες φωτογραφίες.
Παράλληλα, έχουμε μεριμνήσει ώστε να καθαριστούν και τα ξηρά χόρτα.
Τέλος με σημερινή μας, νέα παρέμβαση στον Δήμο Περιστερίου, έχουμε μεταξύ άλλων ζητήσει μέχρι και αύριο, να έχουν κλαδευτεί τα δένδρα επί της οδού Ηρακλέους τα οποία κρύβουν το πεζοφάναρο από το οποίο διέρχονται ασφαλώς οι μαθητές στο σχολείο, να επισκευαστεί άμεσα το συγκεκριμένο φανάρι το οποίο δεν λειτουργεί, να ξεκινήσουν οι εργασίες επισκευής της μόνωσης στην ταράτσα, κλπ.
Άλλωστε, την επόμενη εβδομάδα, θα κανονιστεί ραντεβού με τον Αντιδήμαρχο κο Θεοδωράκο, κατά το οποίο θα τεθούν και εγγράφως, όλα τα θέματα που πρέπει να λυθούν στο σχολείο μας.
Από άποψη επάρκειας καθηγητών, όπως μας ενημέρωσαν αρμόδιοι του Λυκείου, κατά την σημερινή μας συνάντηση, οι ελλείψεις είναι ελάχιστες και θα καλυφθούν συντομότατα.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ 2ου ΛΥΚΕΙΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

Σημ: Παρακάτω, σας παραθέτουμε φωτογραφίες από την σημερινή εικόνα που παρουσιάζει το σχολείο μας


Οι τοίχοι βάφτηκαν με προσοχή, ώστε να σβηστούν μεν τα διάφορα συνθήματα, αλλά να μην καταστραφούν τα graffiti που είναι δημιουργίες των μαθητών του σχολείου μας.

Συνεργεία του Δήμου, επί τω έργω.




Τα ξηρά χόρτα απομακρύνθηκαν και ο χώρος καλλωπίζεται επαρκώς







 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου